Remedii pentru acasa, pentru a avea cele mai frumoase și păr sănătos

Sunt oameni care au fost favorizate de natura cu un par puternic, consistent, frumos și luminos. Acești oameni, dar nu avea grijă de părul tău, ele sunt întotdeauna arată frumos.

Cu toate acestea, pentru persoanele care nu au avut norocul de a primi acest cadou, există anumite obiceiuri care ne pot pune în aplicare pentru a îmbunătăți aspectul parului nostru.

Parul este format din trei straturi

Cuticula

Aceasta este cea mai stratul exterior. Acesta este format din celule scuamoase aplatizate și servește ca un zid de protecție împotriva apei și murdăriei. Când coeziunea dintre aceste celule este deteriorat, părul își pierde strălucirea și se termină sunt deschise.

Cortexulfoto9

Acest strat este format din celule keratinizate și pigmentul care dă colorarea parului. Acesta este stratul responsabil pentru furnizarea de culoare, rezistență, elasticitate și flexibilitate a parului.

 • A se vedea, de asemenea,
 • Secrete pentru a accelera cresterea parului
 • Unguent să crească părul
 • Coada de cal sa creasca repede parul
 • Cablul

Aceasta este partea centrală a parului. Parul este foarte subțire, nu are acest rol. Pentru a avea un păr frumos, cel mai bun sfat este să aibă grijă de dieta ta.

O dietă echilibrată, în plus față de care beneficiază sănătatea dumneavoastră, în general, va ajuta sa aveti un par matasos, bogat si plin de luminozitate.

Recomandări generale pentru a avea un păr frumos

 1. Apa

Aproximativ 70% din păr este compus din apă. Recomandarea este de a bea 8 pahare de apa pe zi.

 1. Vitamine

Cele mai importante vitamine pentru un păr frumos sunt vitamina a, grupul de vitamine B și vitamina E. vitamina a beneficiilor la nivelul scalpului și vitamine B, mai ales biotina, va da putere. Vitamina E ajută la creșterea sănătoasă a părului. Include o varietate de fructe și legume în dieta dumneavoastră pentru a obține beneficii.

 1. Minerale

Minerale esentiale pentru sanatatea parului sunt: dioxid de siliciu, calciu, cupru, zinc, fier și. Include in dieta ta cereale integrale pâine și cereale, fulgi de ovăz, care nu este instantanee, castraveți, broccoli, ardei gras (rosu si verde), naut, branza cheddar, iaurt.

 1. Proteine și aminoacizi

Carne, fructe de mare, lapte și derivate, fasole, linte și nuci sunt surse bogate de proteine și amino-acizi.

frumoasa parul lung

o dieta buna este cheia pentru a avea par sanatos frumosfoto10

Parul este facut din 90% proteine, astfel încât consumul de aceste alimente va duce la un par puternic este mai puțin probabil să devină deteriorat, pierderea de luminozitate sau de a dezvolta varfuri despicate.

Alți factori care ar trebui să fie luate în considerare

Alege sampon bine. În primul rând trebuie să știți ce tip de par ai. Dacă este gras, uscat, mixt sau normal. Alege produse pentru părul tău în funcție de tip.

Da-ti un masaj pe scalp. Masajul stimuleaza circulatia sangelui. O ofertă abundentă de sânge la nivelul scalpului vor crește mai bine.

Pentru a folosi uscătorul de păr, fiare de călcat îndreptare și curling cât mai puțin posibil. Nici abuzul de substanțe chimice, cum ar fi coloranți, permanentul, îndreptare, etc.

 • Mai multe acasă căi de atac pentru păr lung
 • Cum sa faci parul sa creasca mai repede
 • Repara parul deteriorat cu gelatină
 • Masca de unt pentru par deteriorat
 • Acasă căi de atac pentru a descurca parul