Cum să aibă grijă de părul negru(natural)

Marea majoritate a oamenilor de pe această planetă avea părul negru (doar Europa este continentul cu cel mai mare număr de oameni fără păr negru). Oamenii de rând cred că a parului negru este culoarea parului original de homo sapiens. Parul negru este, spre deosebire de celelalte tipuri de păr, în mai multe forme. Când vine vorba de proprietățile sale estetice, păr negru are foto11este lucios și luminos, și, uneori, poate dicta naționalitatea persoanei dacă este combinat cu toate caracteristicile sale fizice. În cadrul acestor diferențe, această diferență în întreținere. Există o diferență semnificativă dacă doriți să aibă grijă de părul negru, la fel ca toate celelalte tipuri de păr, și apoi am să vă spun câteva secrete pentru a efectua această sarcină.

Parul este compus din fire subțiri împreună, știu că toată lumea știe deja asta. Ce am uitat să precizez, totuși, este că părul este, de asemenea, foarte asemănătoare cu fibrele de țesături. Deci, dacă doriți să aibă grijă de părul negru, trebuie mai întâi să-l trateze ca și fibrele de țesături. L trateze ca pe un halat de mătase, lucios, elegant, frumos, și mai presus de toate, fragil. Construi determinare și dăruire sunt unele dintre lucrurile pe care trebuie să le faceți înainte de a începe să-ți păstrezi frumos păr negru.

Reduce incurcatura de părul lor, în dimineața de orice fel poti

Reduce incurcatura de părul lor, în dimineața de orice fel poti. Aceasta include, trenzarlo, ambalaj-l cu o cârpă, etc., Tehnice explicație a acestui fapt este că acesta va costa mult mai puțin pentru a repara părul în dimineața următoare. Acest lucru, de asemenea, reduce foarte mult probabilitatea ca parul se va rupe cu ușurință, reducând efortul necesar pentru a face alte proceduri de întreținere păr. Au un material care reduce frecarea de par pe perna, cum ar fi satin, puteți ajuta, de asemenea, o mulțime.

Acest lucru poate suna destul de ciudat pentru unii, dar, în realitate, nu trebuie să-ți speli părul negru ca de multe ori. Unele săpunuri și chiar sampon comerciale au ceea ce este cunoscut sub numele de glicerină), un compus incolor gros. Glicerina este un compus extrem de higroscopic, ceea ce înseamnă că absoarbe o mulțime de apă. Dacă utilizați produse de curățare care au glicerină, nu le folosesc foarte des. În timp ce glicerina cu apă promovează hidratare pentru organism, o multime de glicerina deshidratará pielii și a părului. Păstrați părul curat foarte bine, dar tine destul de umed ar trebui să fie o prioritate mult mai important.

O dieta echilibrata poate ajuta pentru a menține strălucirea părului tău. Alege o dieta bogata in proteine si vitamine, deoarece acestea ajuta pentru a consolida durabilitatea de păr. Puteți lua suplimente precum și, dacă doriți un mod mai specific pentru a cumpăra aceste proteine și substanțe nutritive atât de necesare pentru părul tău. Oamenii au păr de diferite nuanțe. Cu toate acestea, cu părul negru continuă să fie paradigma de frumusete. Mulți oameni sunt norocoși că s-au născut cu păr negru și bogat. Dar, din păcate, și uzura de zi cu zi de viață determină părul să se deterioreze în timpul trecerii dintre ani.

În acest articol vă va oferi câteva sfaturi dovedit pentru a ajuta vă menține și chiar îmbunătăți calitatea de păr negru.

Sfaturi pentru îngrijirea și întreținerea părului negru

Structura de proteine de păr negru este foarte comprimat. Acest lucru provoacă păr negru, pentru a fi mai dens decât blond sau maro, de exemplu. Densitatea rezultatele sunt o secreție inadecvată de sebum care duce la ruperea și reducerea păr de creștere.

Oamenii cu părul negru și gros trebuie să folosești un șampon care a fost special conceput pentru tipul tau de par. Sampon ar trebui să aibă mare de hidratare proprietăți.

Aparatele de aer condiționat sunt un must pentru parul negru. Pentru cele mai bune rezultate, acestea pot fi foto12combinate cu măști și creme hidratante pentru par. Acesta a fost observat că măștile hidratante timp cât acestea sunt de calitate, sunt mult mai eficiente pentru îngrijirea părului pe care alte tratamente.

Puteți folosi următoarea rețetă de casă din ulei înainte de spălare de păr. Ia 300 de grame de nucă de cocos și 3 grame de piper negru. Se amestecă cele două și se încălzește amestecul până când începe să fiarbă. Apoi se amesteca cu ulei de masline (cantitatea necesară până când veți crea o pasta) si aplica usor pe scalp.

Utilizați piepteni cu dinți cu suprafața netedă deoarece dintii de faguri din plastic dur poate fi dăunătoare pentru păr.

Puteți obține coafuri la moda, dar asigurați-vă că părul nu este expus la temperaturi extreme, în procesul de proiectare, cum ar fi, de exemplu, în utilizarea de coloranți.

Frecati puternic parul cu un prosop, nu este o practică bună. Pot provoca daune semnificative.

În cele din urmă, să ia o îngrijire specială pe timpul iernii, atmosfera și vremea a devenit foarte uscat din cauza frigului.

Este întotdeauna recomandabil pentru a vizita un tricólogo sau la o clinică de recuperare a parului, astfel încât acestea pot a ne sfătui cu cel mai mare profesionalism atunci când grija pentru parul nostru. Vizita la specialistul în mod regulat poate ajuta să păstreze părul sănătos pe tot parcursul vieții.